Dr. Love.
Zie je het even niet meer zitten in de liefde? Don’t panic, dr. love helpt je. Dr. Love heeft een aantal tips op een rijtje gezet die goed van pas kunnen komen als je bijvoorbeeld op de versiertour bent, namelijk flirttips. Bij dr. Love kun je ook uitvinden wat voor lover je bent in bed, nieuwsgierig? Als je indruk wilt maken op je vriend/vriendin, kun je altijd nog ik ‘hou van je’ in 436 verschillende talen uit je hoofd leren! Als je daar geen zin in hebt, kun je een lief berichtje plaatsen op de loveticker, dat rechtsboven in beeld verschijnt. 

E-cards.
Bij de liefde horen natuurlijk kaartjes. Wil je een keer iets anders dan een standaard kaartje via de post versturen, stuur dan een e-card via internet. Bij de meeste papierenkaartjes heb je geen romantisch muziekje, bij onze e-cards wel! 

Shop.
Natuurlijk wil je regelmatig een bijzonder cadeau voor je geliefde kopen, maar het is toch altijd moeilijk. We helpen je hierbij een handje. Bij de ‘shop’ vindt je leuke cadeautjes en je hoeft niet eens de deur uit om ze te gaan kopen! 

Prikbord.
Op het prikbord kun je berichtjes voor je geliefde plaatsen. Zie je iemand wel zitten, maar durf je nog niet op hem of haar af te stappen, kun je ook een berichtje plaatsen (of een e-card versturen!). Als je iemand heel erg leuk vindt en de hele wereld mag het weten, kun je je ei ook kwijt bij het ‘prikbord’. 

Horoscoop.
Wat voorspellen de sterren je in de liefde? Beleef je toptijden in de liefde dit jaar, of valt het tegen. Zul je eindelijk je droomman of droomvrouw ontmoeten dit jaar? Je kunt het lezen bij de ‘love horoscoop 2006’. 

Lovecalculator.
Passen jij en je grote liefde eigenlijk wel bij elkaar? Je kunt dit berekenen in de ‘lovecalculator’. Passen jullie 100 % bij elkaar of slechts 24 %? 

Chatten.
Hier kan er volop gechat worden over de liefde. Misschien kom je hier wel de grote liefde van je leven tegen, je weet maar nooit! 

Links.
Natuurlijk is dit de leukste site over en voor de liefde. Kun je er maar geen genoeg van krijgen, hebben we nog een aantal links voor je op een rij gezet. Hier vind je nog meer over de liefde! 

Prijsvraag.
Wees er snel bij, we hebben weer een topper van een prijsvraag!!!