Is iemand die het liefst in de slaapkamer vertoeft een nymfomaan? Of is het een luilak van de bovenste plank? En iemand die alleen maar op het balkon te vinden is? Heeft die een allergie? Een fobie? Zoals mensen die niet naar de wc durven omdat ze claustrofobisch zijn? Lezen is weten, nietwaar?
 
De slaapkamer
Je bent een persoon met een fantasievol, kleurrijk karakter. Gelooft in de ware liefde, maar hebt geen moeite met de periode dat jij deze persoon nog niet hebt gevonden. Aan flirten beleef je ook een boel lol. Je trekt mensen aan door de manier waarop je praat en dit maakt onzekere mensen jaloers…
De woonkamer
Je bent het sociale type en je mag dan ook graag met mensen praten. Je bent ook behoorlijk behulpzaam en wanneer de mogelijkheid zich voordoet iemand te helpen, ben jij er als een van de eersten bij. Je hebt weinig moeite met verantwoordelijkheid en durft vaak ook wel de rol van leider op je te nemen.
De badkamer
Je zorgt doorgaans goed voor jezelf en je houdt je gezondheid nauwlettend in de gaten. Wanneer ziekten de ronde doen, ben jij extra op je hoede en nog vaker voor die spiegel te vinden. Dit kan sommige mensen op de zenuwen werken! Maar goed, je kijkt verder zonnig tegen het leven aan wat je weer populair maakt bij bepaalde mensen.
De keuken
Je bent makkelijk in de omgang (nee, we bedoelen niet dat je een slettebak bent) en behulpzaam van aard. Je bent het meest in je element wanneer je een ander kunt verzorgen. Hoewel je ook je uitbundige momenten hebt, voelen mensen zich bij jou op hun gemak. Als iemand een goede praatpaal is, dan ben jij het wel!
De eetkamer
Je bent conservatief, voorzichtig en niet geneigd in een crisissituatie in paniek te raken. Maar tegelijkertijd ben je ook extravert en doet het jou goed jouw ideeën met anderen te delen. Soms is het echter wel wenselijk dat jij echt tijd voor jezelf hebt om je gedachten even te ordenen.
Het balkon
Jij houdt van jouw vrijheid en kunt er niet tegen wanneer anderen jou proberen te sturen. Regels zeggen jou minder dan de mogelijkheden die jouw eigen creativiteit biedt. Wanneer jij je echt wilt ontspannen, dan zul jij je eerder richting de natuur begeven dan richting het café…
De studeerkamer
Je neemt het leven serieus en je hebt je zaakjes graag netjes en strak georganiseerd. Je bent trots en wordt graag in je waarde gelaten. Je kunt ook goed luisteren, al ben je het nog zo oneens met wat een ander te zeggen heeft.
Geen favoriet…
Je bent geïnteresseerd in de mensen om je heen. Materiele zaken zeggen jou doorgaans weinig. Je bent een behulpzaam persoon die familie erg belangrijk vindt. Jij geeft hen extra aandacht en om die reden houden zij toch een beetje extra van jou!